Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017

ΕΚΑ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ

Γνωρίζουμε ότι τα μέλη του Σωματείου μας  έχουν συνδράμει  σε ανάλογες ενέργειες στους Δήμους όπου εργάζονται...ωστόσο αν κάποιος Δήμος δεν έχει προβεί  στην συνεισφορά ειδών πρώτης ανάγκης  προς τους πλημμυροπαθείς συμπολίτες μας, μπορούν τα μέλη μας να καταθέσουν τα είδη που αναφέρονται  στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας...


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
ΕΚΑ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ
Ταχ. Διεύθ.: Γ’ Σεπτεμβρίου 48Β, 104 33, Αθήνα ■ Τηλ.: 210 88 36 918 ■ ■Web Site: www.eka.org.gr ■ e-mail: eka.press@gmail.com ■

Αρ. Πρωτ.: 2438 Αθήνα, 20/11/2017Προς
- τα Σωματεία Μέλη του ΕΚΑ


Συνάδελφοι,

Το ΕΚΑ προκειμένου να συνδράμει τους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής αναλαμβάνει πρωτοβουλία συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης. Καλούμε τα Σωματεία μέλη μας να ανταποκριθούν και να συνεισφέρουν σε αυτή την προσπάθεια ως ένδειξη αλληλεγγύης προς τους συμπολίτες μας που υποφέρουν.
Τα είδη που μπορείτε να προσφέρετε είναι:
1. Εμφιαλωμένα νερά
2. Τρόφιμα μακράς διάρκειας
3. Είδη ρουχισμού
4. Κουβέρτες
Η συλλογή θα γίνεται στα γραφεία του ΕΚΑ, 3ης Σεπτεμβρίου 48Β, έως την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου και ώρα 13.00.
Παράλληλα το ΕΚΑ μέσω των Σωματείων μελών του και της Ομοσπονδίας στο χώρο των ιδιωτικών νοσοκομείων, έχει ζητήσει να προωθήσουν το αίτημα για αποστολή κινητών ιατρικών μονάδων στις πληγείσες περιοχές για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών των πλημμυροπαθών σε υπηρεσίες υγείας.
Με την πεποίθηση ότι θα ανταποκριθείτε θετικά στην προσπάθεια να απαλύνουμε τα προβλήματα των συμπολιτών μας, σας ευχαριστούμε.
Πληροφορίες: Δημήτρης Μαγκλάρας και Εύα Γκολφοπούλου στα τηλέφωνα του Ε.Κ.Α.: 210-8836917, 210-8836918.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                          Ο Γεν. ΓραμματέαςΓιώργος Μυλωνάς                Κώστας Κουλούρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου