Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΒΣΣ

 

                                                                

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ                                                                                      

       ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ                                  

               ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ                                                                           

             

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

   

Το Πανελλήνιο Συντονιστικό των εργαζομένων  με αφορμή τροπολογία που προβλέπει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των εργαζομένων του Βοήθεια στο Σπίτι, εκφράζει την διαμαρτυρία του και δηλώνει την αντίθεσή του ενάντια σε κάθε υποχρεωτικότητα.

Ο καθολικός εμβολιασμός εφόσον απαιτείται να γίνει,  θα πρέπει να συνεχίσει να γίνεται με πειθώ και να εξαντληθεί κάθε περιθώριο επιχειρημάτων και όχι να εφαρμοστεί η υποχρεωτικότητα με την αναστολή καθηκόντων και την παύση πληρωμών.

 

Θα έπρεπε να έχει δοθεί περισσότερη βαρύτητα στην εξατομικευμένη και στοχευμένη ενημέρωση με επιστημονικά δεδομένα ώστε να αποφευχθούν και τα φαινόμενα κοινωνικού αυτοματισμού.

 

 

2 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗΜΈΡΑ. ΩΡΑΊΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΌΛΑ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΓΡΆΦΕΤΕ... ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΌΜΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 15/8/21 ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΉΛΟΥΣ ΤΟΥ ΒΣΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥΣ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ, ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΊ?????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα είμαι σέ αναστολή γιατί ακυρώθηκε ο εμβολιασμός μου λόγω πυρκαγιας στην περιοχη και έγινε δυο μερες αργότερα η χουντα ξανά γυρνά καλό βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή