Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018

ΕΚΑ- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

     ΕΚΑ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ
Ταχ. Διεύθ.: Γ’ Σεπτεμβρίου 48Β, 104 33, Αθήνα ■ Τηλ.: 210 88 36 918 ■ ■Web Site: www.eka.org.gr ■ e-mail: eka.press@gmail.com ■

Αρ. Πρωτ.: 5164 Αθήνα, 14/09/2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πέντε χρόνια συμπληρώνονται φέτος από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα και οι δολοφόνοι του κυκλοφορούν πάντα ελεύθεροι.

Το Εργατικό Κέντρο Αθήνας εκφράζει την αγανάκτησή του για την απαράδεκτη και αδικαιολόγητη καθυστέρηση της δικαστικής μάχης κατά της Χρυσής Αυγής, που έχει ξεκινήσει από το 2015, με τις ρατσιστικές επιθέσεις να συνεχίζονται, ενώ και σε μια σειρά ευρωπαϊκές χώρες εμφανίζεται απειλητική άνοδος ρατσιστικών ή φασιστοειδών δυνάμεων, ακόμη και με βιαιοπραγίες κατά προσφύγων, μεταναστών, αλλόθρησκων κ.ά. Το αντιφασιστικό και αντιρατσιστικό κίνημα είναι παντού σε συναγερμό κι αντιπαλεύει σθεναρά κάθε τέτοια εκδήλωση. Η δημοκρατία, ο ανθρωπισμός, ο σεβασμός στα ανθρώπινα δικαιώματα, η αλληλεγγύη ανάμεσα στους εργαζόμενους και τους λαούς, ο αγώνας για ειρήνη και δικαιοσύνη αποτελούν διαχρονικά θεμελιακούς πυλώνες για το εργατικό κίνημα.

Το ΕΚΑ συμμετέχει στις αντιφασιστικές κινητοποιήσεις και στις εκδηλώσεις μνήμης που πραγματοποιούνται το Σάββατο 15/9 στην Αθήνα (συλλαλητήριο Ομόνοια 5μμ – πορεία και συναυλία στο Σύνταγμα 7μμ) και την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2017 (5:30μμ διαδήλωση στο Κερατσίνι, οδός και μνημείο Παύλου Φύσσα), απαιτώντας την άμεση απόδοση της δικαιοσύνης.


Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου