Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΒΣΣ 11/5/2017





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΒΣΣ 11/5/2017


Με επιτυχία έκλεισαν οι προγραμματισμένες για σήμερα συναντήσεις του ΠΣΟ Βοήθεια στο Σπίτι   με τα κόμματα.
 Συγκεκριμένα εκπρόσωποι του ΠΣΟ βρέθηκαν τις πρωινές ώρες στη Βουλή όπου συναντήθηκαν με τους εξής: κ. Π. Σγουρίδη Αντιπρόεδρο της ΑΝΕΛ και άλλα επιτελικά στελέχη του κόμματος , όπου οι εκπρόσωποι των εργαζομένων με αφορμή την επικείμενη νομοθετική ρύθμιση που αναμένουμε από την κυβέρνηση για την επίλυση του εργασιακού μας θέματος, και συγκεκριμένα την αναγνώριση των συμβάσεων μας σε αορίστου χρόνου και τη λύση της ομηρίας μας (14-15 έτη), κατάφεραν να αποσπάσουν την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη στο δίκαιο αίτημα μας. 
Από πλευράς τους δήλωσαν ότι άμεσα θα επιδιώξουν συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών κ. Σκουρλέτη  για την επίλυση του θέματος και θα κάνουν επερώτηση και στη Βουλή.
Θερμή  ανταπόκριση υπήρχε και από τον Πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων κ. Β. Λεβέντη ο οποίος αναγνωρίζοντας το σημαντικό έργο του ΒΣΣ όλα αυτά τα χρόνια αλλά και το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι στο ΒΣΣ είναι μέσω ΑΣΕΠ και καλύπτουν εδώ και χρόνια πάγιες και διαρκείς ανάγκες σε ευπαθείς ομάδες, δεσμεύτηκε για την στήριξη και ψήφιση της επικείμενης νομοθετικής ρύθμισης που θα παγιώνει σε μόνιμη βάση το Βοήθεια στο Σπίτι και τους εργαζόμενους.
Τέλος στον Περισσό πραγματοποιήθηκε η τελευταία προγραμματισμένη συνάντηση για σήμερα με τον Γεν. Γραμματέα του ΚΚΕ κ. Δ. Κουτσούμπα ο οποίος εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση του κόμματος στο δίκαιο αίτημα μας, δεσμεύτηκε για συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών για την επίσπευση του θέματος , και για επερώτηση στη Βουλή.
Σας παραθέτουμε και τη συνέντευξη του Γ.Γραμματέα του ΚΚΕ.
Στις σημερινές συναντήσεις με τα κόμματα παραβρέθηκαν οι εκπρόσωποι από το ΠΣΟ:
Σοφία Κολιζέρα (Πρόεδρος ΒΣΣ ν. Αττικής) Κων/να Χανιώτη (Αντιπρόεδρος ΒΣΣ ν. Αττικής ),
Γιάννης Αθανασίου (Πρόεδρος Σωματείου Λευκάδας), Φούλα Γκαραγκούνη  (Πρόεδρος ΒΣΣ ν. Καρδίτσας), Κων/νος  Κοσμίδης (Γεν. Γραμματέας ΒΣΣ ν. Βοιωτίας) και Δήμητρα Τσούμαρη (Πρόεδρος ΒΣΣ ν. Ευβοίας).
Προσεχώς θα ολοκληρωθούν οι συναντήσεις και με τα υπόλοιπα κόμματα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου