Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΒΣΣ

 

24/7/2024

                                                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

   

Με την ανακοίνωση και των προσωρινών αποτελεσμάτων της κατηγορίας ΥΕ με την διαδικασία της υπαγωγής, (είχε προηγηθεί τις προηγούμενες ημέρες των άλλων κατηγοριών ΠΕ/ΤΕ/ΔΕ) τελείωσε και αυτός ο κύκλος διορισθέντων της 4Κ/2020 για το Βοήθεια στο Σπίτι.

Οι ενστάσεις που εκκρεμούν δεν αναμένετε να αλλάξουν εντυπωσιακά τα δεδομένα.

 Συνολικά 951 άτομα περίπου όλων των ειδικοτήτων και κατηγοριών διορίζονται σε πάρα πολλούς Δήμους της χώρας για να υπηρετήσουν ως επιπλέον προσωπικό το Βοήθεια στο Σπίτι.

 Θυμίζουμε ότι η διαδικασία της υπαγωγής, αφορά όσους υποψήφιους συμμετείχαν στη στήλη χωρίς εμπειρία και αξίωσαν μια θέση καταθέτοντας  αίτηση υπαγωγής με βάση την απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας κατά την οποία στη στήλη αυτή δεν θα έπρεπε να μετρήσει η όποια εμπειρία.

 Ως εκ τούτου, η διαδικασία της υπαγωγής και τα αποτελέσματα της δεν μπορεί εκ των πραγμάτων να αφορά τη συντριπτική πλειοψηφία των  167 που έμειναν εκτός από τα πρώτα αρχικά τελικά αποτελέσματα της προκήρυξης στην οποία προσμετρούνταν η ειδική τους εμπειρία αλλά και πάλι έμειναν εκτός τότε αφού εδώ στη φάση της υπαγωγής, δεν προσμετρείται καμία εμπειρία.

 Με τη ανακοίνωση τις επόμενες ημέρες και των οριστικών πινάκων, τελειώνει η διαδικασία της υπαγωγής και ο ΑΣΕΠ πλέον θα προχωρήσει στην ολοκλήρωση μιας άλλης διαδικασίας αυτής της αναπλήρωσης των θέσεων όσων  επιτυχόντων της προκήρυξης 4Κ/2020  αρνήθηκαν  τη θέση τους για όποιο λόγο ή συνταξιοδοτήθηκαν.

Το πότε ακριβώς θα ξεκινήσει αυτό, είναι κάτι που θα ανακοινωθεί προσεχώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου