Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΒΣΣ

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΒΣΣ 

Σας ενημερώνουμε ότι αύριο 24 του μήνα θα κατατεθεί η τροπολογία για τους εκτός της προκήρυξης του ΒΣΣ, και την Τρίτη θα ψηφιστεί όπως μας ενημέρωσαν από το Υπουργείο Εσωτερικών. 

Η τροπολογία περιλαμβάνει το σύνολο  των εργαζομένων που είχαν μείνει εκτός, και διασφαλίζει τη συνέχιση της εργασίας τους.

Από αύριο επίσης θα σταλούν από το υπουργείο Εσωτερικών  οδηγίες προς τους Δήμος για τη διαδικασία του  διορισμού μας. Από τη στιγμή παραλαβής των οδηγιών  από το γραφεία προσωπικού των Δήμων θα ενημερωθούν οι εργαζόμενοι να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέσα σε 20 ημέρες. Καλούνται όλοι να έχουν έτοιμα τα δικαιολογητικά, και κυρίως να φροντίσουν  άμεσα για τη διασφάλιση των ιατρικών πιστοποιητικών που απαιτούνται .( Παθολόγος, Ψυχίατρος).

Η διαδικασία του διορισμού δεν επηρεάζεται από την προκήρυξη των εκλογών.

Η χρηματοδότηση τελικά  για τους πρώτους μήνες μέχρι να διοριστούμε θα γίνει με απευθείας επιχορήγηση του υπουργείου εσωτερικών προς τους Δήμους για πιο σύντομη διαδικασία πληρωμών. 

Συνάδελφοι, σας συνιστούμε το αμέσως επόμενο διάστημα να είστε σε ετοιμότητα και επικοινωνία με τις διευθύνσεις προσωπικού των Δήμων. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου