Τρίτη 28 Μαΐου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ 28/5/2019


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ  ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ                                                                                    28-5-2019
ΣΥΛΛΟΓΩΝ  ΚΑΙ  ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
            ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
       ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάδελφοι,
μετά και τις τελευταίες εξελίξεις όπου οδηγούμαστε σε εθνικές εκλογές και την εύλογη ανησυχία που έχει προκαλέσει σε πάρα πολλούς συναδέλφους σε σχέση με την προκήρυξη και την τύχη της, το Πανελλήνιο Συντονιστικό αφού επικοινώνησε με το Υπ. Εσωτερικών με το οποίο υπάρχει συνεχή επικοινωνία για όσα θέματα προκύπτουν, ενημερώνει ότι:
 καμία  αναστολή δεν υπάρχει ούτε επηρεάζονται σε τίποτα οι διαδικασίες ολοκλήρωσης της προκήρυξης του ΒΣΣ από τις εθνικές εκλογές  (όπως αναφέρεται και στο νόμο ).
Οι διαδικασίες τρέχουν κανονικά και θα συνεχίσουν μετά και την ολοκλήρωση των Δημοτικών εκλογών ανεξάρτητα από την προκήρυξη των εθνικών εκλογών.
Ειδικότερα δε,  σε ότι αφορά το 2ο στάδιο της προκήρυξης κατά το οποίο θα  ολοκληρωθούν τα αιτήματα των λιγοστών πλέον φορέων και Αποκεντρωμένων προς το Εσωτερικών,  θα ακολουθήσει  η  έγκριση ΠΥΣ όπως προβλέπεται και έχουμε ήδη αναφερθεί σε προηγούμενη ενημέρωση του ΠΣΟ. Μετά την έγκριση  ΠΥΣ ακολουθεί το αίτημα προς τον ΑΣΕΠ για να βγάλει την προκήρυξη.
Επίσης να θυμίσουμε ότι υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση με το υπ. Εσωτερικών στο πρώτο 10ήμερο του Ιουνίου για θέματα που αφορούν το ΒΣΣ.
Σε ότι αφορά την χρηματοδότηση:
την Πέμπτη 30/5/2019 πραγματοποιείται  συνεδρίαση στο Υπ. Εργασίας για την έγκριση της Β΄ δόσης η οποία επίσης δεν θα επηρεαστεί από την όποια προκήρυξη των εθνικών εκλογών.
Η αποπληρωμή των φορέων του τελευταίου πίνακα της ΕΕΤΑΑ γίνεται κανονικά με την  αποστολή του τιμολογίου από τον φορέα.
Για όποια άλλη τυχόν απορία και ενημέρωση που απαιτεί ειδική εκτίμηση ,  παρακαλούνται οι συνάδελφοι να επικοινωνούν με τα Σωματεία τους.    


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου