Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ


 5/6/2018
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Το Πανελλήνιο Συντονιστικό όργανο ΒΣΣ χαιρετίζει τη μεγάλη απεργειακή  συγκέντρωση των εργαζομένων που πραγματοποιήθηκε στις 2 Οκτωβρίου στην Αθήνα.
Συνάδελφοι ,  δυστυχώς οι εκπρόσωποι των εργαζομένων για άλλη μια φορά εισέπραξαν την άρνηση της Κυβέρνησης να κάνουν πράξη το πάγιο αίτημα των εργαζομένων για μετατροπή των συμβάσεων τους σε Αορίστου χρόνου , επικαλούμενοι την "αντισυνταγματικότητα".
Αντί αυτού, οι αρμόδιοι υπουργοί πρόταξαν ως μονόδρομο τη λύση της προκήρυξης   η οποία όμως όπως και οι ίδιοι παραδέχτηκαν, δεν διασφαλίζει όλους τους εργαζόμενους.
Για άλλη μια φορά οι εργαζόμενοι αντιμετωπίζονται διαχρονικά από όλες τις Κυβερνήσεις  ως "αναλώσιμοι".

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ:

Καμιά λύση που οδηγεί στην ανεργία δεν θα γίνει αποδεκτή!!!!  Δεκαπέντε και πλέον χρόνια προσφοράς και αγώνα του υφιστάμενου προσωπικού,  δεν μπορούν  να θυσιαστούν στο βωμό μια προκήρυξης!!
Η Κυβέρνηση οφείλει να κάνει πράξη τις προεκλογικές της δεσμεύσεις  και να αναγνωρίσει την πραγματική σχέση εργασίας των εργαζομένων που είναι Αορίστου χρόνου  με νομοθετική ρύθμιση !
Καμία ανοχή σε λύσεις που οδηγούν στην Ανεργία !
Συνάδελφοι,
Καλείστε  να είστε έτοιμοι στο  επόμενο κάλεσμα για δυναμικές κινητοποιήσεις μέχρι να γίνει πράξη το δίκαιο και ηθικό αίτημα μας που είναι Η ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ !!!!!


ΕΚ ΤΟΥ ΠΣΟ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου