Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017

ΨΗΦΙΣΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ - ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣΨΗΦΙΣΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ 
  ΔΗΜΟΥ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ - ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ 
 ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ                     

Είναι αναμφισβήτητο γεγονός ότι εδώ και 15 χρόνια οι εργαζόμενοι του Βοήθεια στο Σπίτι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, βοηθώντας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της χώρας δεκάδες χιλιάδες ανήμπορους συμπολίτες μας, αποδεικνύοντας την αξία τους και την ευαίσθητη κοινωνικά προσφορά τους.
Είναι ένας κοινωνικός θεσμός όπου απέδειξε εμπράκτως την χρηστική του αξία και που σαφώς πρέπει να συνεχισθεί και να παγιωθεί ως υπηρεσία της πολιτείας και ειδικότερα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προς τους πολίτες. 
Είναι ανάγκη με αφορμή και το ζήτημα των συμβασιούχων της καθαριότητας που ταλάνισε τις τελευταίες εβδομάδες την κοινωνία, να λυθεί επιτέλους και το θέμα των συμβασιούχων του Βοήθεια στο Σπίτι όπου εδώ και 15 χρόνια ανανεώνονται οι συμβάσεις τους ανελλιπώς.
Σε κάθε περίπτωση στηρίζουμε και θα συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις όπως και σε κάθε άλλη κρίνει πως θα χρειαστεί ο κλάδος για την λύση των δίκαιων αιτημάτων του,  και καλούμε την ΠΟΕ - ΟΤΑ να προκηρύξει έστω στάση εργασίας για την ουσιαστική υποστήριξη των κινητοποιήσεων.

                                Για το Δ.Σ


     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΡΤΑΝΤΖΟΓΛΟΥ                    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου