Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΩΝ-ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΩΝ
ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ




Το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» αναμφισβήτητα εξυπηρετεί πάγιες και διαρκείς ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας ,που στο μέλλον είναι βέβαιο ότι θα μεγιστοποιηθούν.Οι εργαζόμενοι του Βοήθεια στο Σπίτι, καλύπτουν το έλλειμμα και τις ανάγκες για πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας αλλά και κοινωνική φροντίδα ,σε όλη την ελληνική επικράτεια,και παρέχουν επείγουσες υπηρεσίες σε χιλιάδες ηλικιωμένους και ΑΜΕΑ,καταδεικνύοντας την αποτελεσματικότητα του ρόλου τους.
Είναι παραπάνω από αναγκαίο, να δοθεί λύση σ το θέμα των συμβασιούχων του Βοήθεια στο Σπίτι, αφού τα τελευταία 15 χρόνια ανανεώνονται ανελλιπώς οι συμβάσεις τους .
Η οριστική λύση θα δοθεί εφόσον το Βοήθεια στο σπίτι ,ενταχθεί στους εσωτερικούς οργανισμούς των Ο.Τ.Α ,σαν μόνιμη κοινωνική υπηρεσία.αφού η αρμοδιότητα ανήκει σε αυτούς.
O ΣΕΚ στηρίζει την πανελλαδική απεργία των εργαζομένων στο Βοήθεια στο σπίτι,που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017,και καλεί όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν ενεργά.


Για το Δ.Σ. του ΣΕΚ

H ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΑΠΑΤΣΑΡΗ
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΗΛΙΑΣ ΥΦΑΝΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου