Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

                                                                                       17/7/2017


Κατά τη σημερινή προγραμματισμένη  τακτική Συνεδρίαση του ΠΣΟ στο Εργατικό κέντρο Αθήνας έγινε  ανάλυση και εκτίμηση όλων των παρευρισκόμενων Σωματείων για τη μέχρι τώρα κατάσταση όσον αφορά το εργασιακό μας θέμα. 
Ομόφωνα αποφασίστηκε ότι σε περίπτωση μη συμφωνίας με το αρμόδιο υπουργείο Εσωτερικών για εξεύρεση οριστικής λύσης, κλιμάκωση των απεργιακών μας   κινητοποιήσεων το Σεπτέμβριο.
Παρούσα  στη συνάντηση ήταν και η νομική σύμβουλος του ΠΣΟ όπου έγινε ανάλυση και εκτίμηση από νομικής πλευράς της όλης κατάστασης έως τώρα .
Καλεσμένος επίσης του ΠΣΟ ήταν και ο Γενικός Γραμματέας της ΠΟΕ-ΟΤΑ κ. Βασίλης Πετρόπουλος, όπου του ζητήθηκε η ουσιαστική στήριξη των απεργιακών μας κινητοποιήσεων από την ΠΟΕ-ΟΤΑ  σε περίπτωση που ναυαγήσουν οι διαπραγματεύσεις με το υπουργείο για οριστική λύση του εργασιακού μας θέματος  το Σεπτέμβριο, όπως έχει χρονικά προσδιορίσει το υπουργείο. 
Τέλος η επόμενη τακτική Συνεδρίαση του ΠΣΟ ορίστηκε μετά από δύο μήνες όπως προβλέπεται από τον κανονισμό λειτουργίας , δηλαδή το Σεπτέμβριο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου