Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Χειμερινό πρόγραμμα δραστηριοτήτων

Χειμερινό πρόγραμμα δραστηριοτήτων για παιδιά του Δήμου 3Β


Χειμερινό πρόγραμμα δραστηριοτήτων για παιδιά του Δήμου 3Β

Ξεκινά το χειμερινό πρόγραμμα δραστηριοτήτων για παιδιά που διοργανώνει το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης.


Από την 1η Οκτωβρίου 2013 ξεκινά το χειμερινό πρόγραμμα δραστηριοτήτων για παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών, που διοργανώνει το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης.

Το πρόγραμμα θα διαρκέσει ως τον Ιούνιο του 2014. Περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων που σχετίζονται με τις τέχνες και τον αθλητισμό, όπως θέατρο, μουσική, χορός, κινηματογράφος, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, σκάκι , πινγκ -πονγκ κ.ά, αλλά και καθημερινή επίβλεψη μελέτης.

Το ωράριο λειτουργίας των δραστηριοτήτων θα είναι από τις 14.00 έως τις 20.00.

Ποιοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής

Δικαίωμα εγγραφής έχουν όλα τα παιδιά από 5 έως 12 ετών (μαθητές νηπίου έως Στ' Δημοτικού). Τα εγγραφόμενα παιδιά προέρχονται κατά προτεραιότητα από την περιοχή του Δήμου χωρίς να αποκλείεται και η περίπτωση εγγραφής παιδιού που διαμένει σε όμορη περιοχή εφόσον υπάρχει κενή θέση ή ιδιαίτερα οξυμένη κοινωνική ανάγκη των γονέων. Οι αιτήσεις εγγραφής υποβάλλονται σε όλη τη διάρκεια του έτους εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις.

Τα δίδακτρα καθορίζονται στα 15€ / μήνα για το σύνολο των δραστηριοτήτων εκτός από του πιάνου, τα μηνιαία δίδακτρα του οποίου ανέρχονται στα 20€. Για το δεύτερο παιδί της ίδιας οικογένειας οι παραπάνω τιμές είναι μειωμένες κατά 5€, ενώ το τρίτο παιδί παρακολουθεί τις δραστηριότητες του Κ.Δ.Α.Π. δωρεάν.

Με απόφαση της Δημοτικής Αρχής εξαιρούνται από την καταβολή διδάκτρων οι πολύτεκνοι και οι άποροι.

Διαδικασία υποβολής αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετέχουν στο πρόγραμμα θα πρέπει να υποβάλουν σχετική αίτηση στο Δήμο, προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είναι:

έντυπο αίτησης, το οποίο διατίθεται μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης www.vvv.gov.gr, στο Γραφείο Πρωτοκόλλου του Δήμου Κ. Καραμανλή 18, Βούλα, στα γραφεία της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας , Αθλητισμού και Πολιτισμού Ζεφύρου 2, Βούλα και στα γραφεία του ΚΔΑΠ, στο 2ο Γυμνάσιο Βούλας, Λ. Βουλιαγμένης και Προόδου.
πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης από τον Δήμο και
βεβαίωση ιατρού για την υγεία του παιδιού.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται στο Γραφείο Πρωτοκόλλου του Δήμου (Δημαρχείο Βούλας, Κ. Καραμανλή 18, Βούλα) τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Δήμο στο τηλέφωνο 213 2019917 (υπεύθυνος: κ. Κομνηνός Παπαδημητρίου)
ΠΗΓΗ:www.notiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου