Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΠΣΟ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

 Το πανελλήνιο συντονιστικό ΒΣΣ καταγγέλλει  την στάση  του Υπουργού Εσωτερικών κ. Βοριδη για την ακαμπτη συμπεριφορά του απέναντι σε 15 σωματεία πανελλαδικά αλλά και τη ΚΕΔΕ αφού αρνείται πεισματικά να κάνει συνάντησή προκειμένου να μας ενημερώσει για τις προθέσεις  της Κυβέρνησης σχετικά με τους  εργαζόμενους που μένουν εκτός προκήρυξης μετά από 20 χρόνια συνεχούς εργασίας.  Η δικαιολογία που χρησιμοποιεί είναι ότι περιμένει να  βγουν τα οριστικά αποτελέσματα.  Παρά ταύτα γνωρίζει πολύ καλά τον αριθμό των ατόμων που είναι εκτός και πιθανότατα αδιαφορεί.  Τα σωματεία εδώ και  πολύ καιρό έχουν ενημερώσει όλες τις κοινοβουλευτικες ομάδες των κομμάτων με συναντήσεις στη Βουλή,  οι οποίες έθεσαν επερωτήσεις αλλά ούτε εκεί δόθηκε απάντηση..

Πραγματοποιήθηκε επίσης συνάντησή με βουλευτές της Κυβέρνησης όπου ενημερώθηκαν για το θέμα χωρίς ωστόσο να πάρουν κάποια πρωτοβουλία για την επίλυση του θέματος και ακολουθούν από ότι φαίνεται την τακτική ΒΟΡΙΔΗ. Τα Σωματεία  έχουν καταθέσει πρόταση για την επίλυση του θέματος  την  οποία πρόταση υιοθετεί και η ΚΕΔΕ ,  όμως καμιά  ανταπόκριση από τον αρμόδιο Υπουργό. 

 Καλούμε εκ νέου άμεσα σε συνάντησή τον Υπουργό αφού τα περιθώρια πλέον έχουν στενέψει δεδομένου ότι τέλος του  μήνα θα βγουν τα οριστικά αποτελέσματα όλων των  κατηγοριών,  και δεν έχει παρθεί καμία μέριμνα από τη Κυβέρνηση για τους εργαζόμενους που μετά από 20 χρόνια θα χάσουν τη δουλειά τους.  

Καλούμε επίσης όλα τα κόμματα να καταδικάσουν τη στάση του  Υπουργού Εσωτερικών και να απαιτήσουν να δοθεί άμεσα λυση.

Τελος η ΚΕΔΕ θα πρέπει να ασκησει μεγαλύτερη πίεση για άμεση λύση αφού συντάσσονται όπως λένε με τους εργαζόμενους και γνωρίζουν από πρώτο χέρι τι έχουν προσφέρει και τι έχουν υποστεί όλα αυτά τα χρόνια οι εργαζόμενοι του Βοήθεια στο Σπίτι στους Δήμους.

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΥΣΗ!!!! 

1 σχόλιο:

  1. καλήμερα σε όλους και συγχαρητήρια σε όσους περάσαν στην προκήρυξη. θα ήθελα να μας πείτε για εμάς που δυστυχώς δεν τα καταφέραμε πότε ακριβώς φεύγουμε από την δουλειά μας. Μόλις βγουν τα οριστικά αποτελέσματα ή μέχρι να έρθουν οι επιτυχόντες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή