Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020

ΔΕΛΤΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ 17/12/2020

 Συνάδελφοι, 

1)  σχετικά με εγκύκλιο του υπουργείο εσωτερικών προς τους φορείς υλοποίησης του ΒΣΣ όπου ζητούνται στοιχεία των εργαζομένων στις δομές, σας ενημερώνουμε ότι τα στοιχεία αυτά αφορούν σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες τον  αριθμό  των εργαζομένων σε όλες τις δομές πανελλαδικά προκειμένου να συμπεριληφθούν στα πρώτα εμβόλια που θα γίνουν μαζί με τους υγειονομικούς και ευπαθείς ομάδες.

2) Επίσης, μετά από επικοινωνία του ΠΣΟ με το ΑΣΕΠ σας ενημερώνουμε ότι από την ερχόμενη εβδομάδα και μετά θα ζητηθούν τα δικαιολογητικά σε σχέση με τον διαγωνισμό ΑΣΕΠ. Γι αυτό θα ήταν χρήσιμο να τα έχετε άμεσα διαθέσιμα ώστε όταν ζητηθούν να αποσταλλούν έγκυρα. Γι αυτό θα πρέπει να παρακολουθείτε καθημερινά τα e-mail σας.

3) Επίσης όπως γνωρίζετε έχουν γίνει από το ΠΣΟ ενέργειες σε συνεργασία με όλα τα κόμματα, προκειμένου να διασφαλιστεί η ένταξη των εργαζομένων στο ΒΣΣ στα Β.Α αλλά και στην απόδοση δώρου Χριστουγέννων, δεδομένου ότι είμαστε στη α' γραμμή της πανδημίας από την αρχή της εκδήλωσής της. Μάλιστα θα κατατεθεί  άμεσα  τροπολογία  όπως μας ενημέρωσαν και από τον ΣΥΡΙΖΑ για το λόγο αυτό. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου