Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Σέρρες: Κλέφτες με θράσος: Διέρρηξαν το Κ.Δ.Α.Π. Σκουτάρεως και έφυγαν, αφού πρώτα ήπιαν πορτοκαλάδα!



Σέρρες: Κλέφτες με θράσος: Διέρρηξαν το Κ.Δ.Α.Π. Σκουτάρεως και έφυγαν, αφού πρώτα ήπιαν πορτοκαλάδα!
Άγνωστοι διέρρηξαν χθες βράδυ το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών στο Σκούταρι...
Μιλώντας σήμερα για το περιστατικό στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του «ΕΠΙΛΟΓΕΣ» και τον Δημήτρη Κώττα, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.), κ. Ευθύμης Ραμπότας, είπε τα εξής:
"Πράγματι, στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης των Παιδιών στο Σκούταρι, το οποίο φιλοξενείται στον χώρο του Γυμνασίου Σκουτάρεως, έγινε η παραβίαση του παραθύρου από τον εξωτερικό χώρο, έγινε μια κλοπή ηλεκτρονικού υπολογιστή τελευταίας γενιάς και έψαξαν να βρουν οτιδήποτε άλλο ήταν χρήσιμο.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα - το πρωί που έγινε αντιληπτό - να καλέσουμε την Αστυνομία και τις Αρχές, προκειμένου να προβούν στην καταγραφή του γεγονότος και τη σήμανση των πραγμάτων.
Έσπασαν το παράθυρο, πήραν τον υπολογιστή που υποστηρίζει τον διαδραστικό πίνακα και μια πάρα πολύ καλής ποιότητας οθόνη ηλεκτρονικού υπολογιστή.
Πέρα από το σπάσιμο που είχαμε - γιατί παραβίασαν και το χώρο που έγινε - έχει μια ακαταστασία ο χώρος, καθώς έψαχναν να βρουν οτιδήποτε άλλο είναι χρήσιμο - δηλαδή, οποιοδήποτε φωριαμό και συρτάρι χρησιμοποιείται για τις δραστηριότητες των παιδιών, άνοιξαν φακέλους (ψάχνοντας) οτιδήποτε μπορούσε να βρεθεί χρήσιμο σ' αυτούς (κάτι που να έχει χρηματικό αντίκρυσμα).
Τελικά, άλλη απώλεια δεν διαπιστώθηκε, Ήπιαν την πορτοκαλάδα τους και φύγανε.
Δίπλα, παραβίασαν και το κυλικείο του Γυμνασίου Σκουτάρεως, το οποίο έκαναν άνω-κάτω.
Η Σήμανση ήρθε και έκανε τη δουλειά της, πήρε αποτυπώματα απ' όλους τους χώρους, οπότε δεν μπορώ να πω τίποτα, γιατί τώρα συντάσσεται η μήνυση κατά αγνώστων".

πηγή :serraikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου