Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022

YΠΟΔΕΙΓΜΑ ΕΝΣΤΑΣΗΣ ΑΣΕΠ

 

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

 

ΕΝΣΤΑΣΗ

 

            ……………………… του ……………., κατοίκου ……………, οδός ………….., αριθ. ………, ΑΦΜ: ……………, τηλ: ………………., email: ………………………..

 

Για την ανάκληση

           

Του από 25/2/2022 αναρτηθέντος (προσωρινού) πίνακα της προκήρυξης 4Κ/2020 (ΦΕΚ 15/18.2.2020/ΑΣΕΠ), για την πλήρωση, μεταξύ άλλων, 1181 θέσεων Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε ΟΤΑ Α’ Βαθμού (Πρόγραμμα Βοήθεια Στο Σπίτι)

------------------------

           

Με την με αριθμ. πρωτ. …………………  ηλεκτρονική μου αίτηση προς τον ΑΣΕΠ, συμμετείχα στην προκήρυξη 4Κ/2019 για την κατάληψη μιας θέσης π.χ Οικογενειακής Βοηθού (κωδικοί θέσης ………………). Στον προσωρινό πίνακα συγκέντρωσα συνολικά …………….. μόρια, ήτοι ………….. Χ 84 μήνες ειδικής εμπειρίας, με αποτέλεσμα να καταταχθώ στον πίνακα με εμπειρία στην……….. θέση και στον πίνακα χωρίς εμπειρία στην………… θέση.

Πλην όμως, με τα ως άνω μόρια που συγκέντρωσα, θα έπρεπε να καταλάβω θέση διορισθέντος είτε στον πίνακα με εμπειρία, είτε στον πίνακα χωρίς εμπειρία, λαμβανομένου υπόψη ότι οι συνυποψήφιοι μου, οι οποίοι εμφανίζονται να καταλαμβάνουν υψηλότερη θέση, εσφαλμένα κατατάχθηκαν στις θέσεις αυτές.

Προς τούτο παρακαλώ θερμά, όπως επανεξετάσετε την ως άνω αίτηση μου, καθώς και των συνυποψηφίων μου που κατέλαβαν υψηλότερες θέσεις από εμένα, ώστε να αναμορφωθούν οι προσωρινοί πίνακες που εκδόθηκαν και να καταλάβω θέση διοριστέου.

Συνημμένα προσκομίζω το αριθμ…………………………….. e paravolo για το παραδεκτό της ενστάσεως.

 

                        Αθήνα, ….…….2022         

         Η ενιστάμενη

 

1 σχόλιο:

  1. Καλησπέρα συνάδελφοι το υπόδειγμα είναι εύστοχο και εξαιρετικό .Όταν βγήκαν τα αποτελέσματα των ΠΕ κάναμε ήδη ενστάσεις χωρίς να γνωρίζουμε το υπόδειγμα αυτό.Γνωριζετε αν θα ύπαρξη πρόβλημα αν έχουμε συντάξει κάτι παρόμοιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή