Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

ΠΟΕ ΟΤΑ




ΠΟΕ ΟΤΑ


                                                                                             Αθήνα, 23 Απριλίου 2014

Αριθμ. Πρωτ.: 397


Προς:
Συλλόγους-Μέλη
της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Συνάδελφοι,

Με πρόταση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στο Διοικητικό Συμβούλιο του Κοινωνικού Πολύκεντρου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. πραγματοποιήθηκε μελέτη-έρευνα με θέμα: «Τοπική Αυτοδιοίκηση: Τα οικονομικά της, η εκχώρηση αρμοδιοτήτων της και οι επιπτώσεις στα Δημόσια Αγαθά και το ανθρώπινο δυναμικό της», η οποία θα παρουσιαστεί σε ημερίδα που θα πραγματοποιήσει το Κοινωνικό Πολύκεντρο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Η Ημερίδα έχει προγραμματισθεί να πραγματοποιηθεί την ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΜΑΪΟΥ 2014, στις 9.30 το πρωί, στο Ξενοδοχείο «ΤΙΤΑΝΙΑ» (Πανεπιστημίου 52-Αθήνα).

Μόλις ολοκληρωθεί η διαμόρφωση του προγράμματος της Ημερίδας από το Διοικητικό Συμβούλιο του Κοινωνικού Πολύκεντρου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. θα ενημερωθείτε με νέα ανακοίνωση της Ομοσπονδίας καθώς και τον τρόπο υποβολής της δήλωσης συμμετοχής.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καλεί τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων-Μελών της Ομοσπονδίας με τη μαζική παρουσία τους να αλλάξουν την ατζέντα των Αυτοδιοικητικών Εκλογών, προβάλλοντας τα πραγματικά προβλήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της κοινωνίας και των εργαζομένων, που κάποιοι προσπαθούν να εξαφανίσουν.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.
        Ο Πρόεδρος                                   Ο Γεν. Γραμματέας


Θέμης Μπαλασόπουλος                      Γιάννης Τσούνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου