Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012



28 Νοεμβρίου 2012
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΒΣΣ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ

Στις 28 Νοεμβρίου 2012 ημέρα Τετάρτη και ώρα 15:30-19:00 μ.μ θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές του Σωματείου εργαζομένων ΒΣΣ Ν. Αττικής για την ανάδειξη Εφορευτικής Επιτροπής, για την εκλογή του  Δ.Σ και της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Σωματείου καθώς  και την εκλογή  Αντιπροσώπων για το ΕΚΑ.
Οι εκλογές θα γίνουν στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας  (Γ΄ Σεπτεμβρίου 48 στον β΄όροφο).
Λαμβάνοντας υπόψη την δύσκολη συγκυρία που διανύουμε ως χώρα, με την οικονομική εξαθλίωση που μαστίζει τους εργαζόμενους στο ΒΣΣ,  το Δ.Σ του Σωματείου αποφάσισε την διαγραφή οφειλών των μελών προηγούμενων χρόνων. Έτσι δίνεται η δυνατότητα στα μέλη να ανανεώσουν τη συνδρομή τους πληρώνοντας 15 Ευρώ για το έτος 2011  και να συμμετέχουν στην ψηφοφορία.
Όλοι οι Συνάδελφοι θα πρέπει υποχρεωτικά κατά την ημέρα της ψηφοφορίας να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα και το βιβλιάριο υγείας.
Συνάδελφοι,
Σήμερα διανύουμε ως χώρα τη χειρότερη συγκυρία.
 Απειλείται όσο ποτέ άλλοτε  η εργασία μας, κατακτήσεις ετών αφανίστηκαν, απειλούνται τα παιδιά μας οι οικογένειες μας, εν ολίγοις  η επιβίωση μας!
Όπως γίνεται αντιληπτό δεν μπορούμε να μένουμε απαθείς σε μια ανάλγητη κοινωνία.
Οι εργαζόμενοι του ΒΣΣ εδώ και δέκα συνεχόμενα χρόνια βιώνουμε κατά τακτά διαστήματα  την ανασφάλεια για το εργασιακό μας μέλλον, ενώ παράλληλα  έχουμε υποστεί την μεγαλύτερη ψυχολογική πίεση δουλεύοντας κάτω από αντίξοες συνθήκες (μένοντας απλήρωτοι για μήνες, με παρεμβάσεις στην εργασία μας από τους τοπικούς άρχοντες, αλλότρια καθήκοντα κ.λ.π ).
Παρά ταύτα, καταφέραμε να διασώσουμε την εργασία μας   και προχωράμε μέχρι να δοθεί επιτέλους λύση σ’αυτή την άδικη και  μακροχρόνια ομηρία!
Αυτή την αδικία, όλοι μαζί, παρ’ όλες τις δυσκολίες θα πρέπει να την αποκαταστήσουμε!
Την αδικία στην εργασία μας, την αδικία στη ζωή μας , την αδικία στην κοινωνία μας!
Η συμμετοχή όλων των εργαζομένων επιτάσσεται  όσο ποτέ άλλοτε!
Όλοι μαζί οφείλουμε να αγωνιστούμε για να διασώσουμε πέρα από τη δουλειά μας,  την κοινωνία μας, την πρόνοια για τους συμπολίτες μας την αξιοπρέπεια μας. 
 Δεν θα πρέπει να  επιτρέψουμε τον μαρασμό, την εγκατάλειψη και απομόνωση των ευπαθών ομάδων, των ηλικιωμένων, των άπορων και μοναχικών ατόμων με προβλήματα υγείας, των ΑμεΑ, την ιδιωτικοποίηση της πρόνοιας!
Έχουμε δύναμη αρκεί να την αξιοποιούμε ξεπερνώντας τους φόβους μας και τους ενδοιασμούς μας, αφήνοντας επιτέλους τους καναπέδες και τις μεμψιμοιρίες!
Σωματείο είναι όλοι οι ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ!! Είναι το πεδίο ζύμωσης διαφόρων  απόψεων και αντιλήψεων που μας οδηγεί στη λήψη αποφάσεων για τις διεκδικήσεις μας, για την επίτευξη των στόχων μας!
Συμμετοχή, συλλογική δράση, αγώνας και αισιοδοξία απ’ όλους μας είναι αναγκαία προκειμένου να τα καταφέρουμε.  
Ας προσπαθήσουμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου