Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

ΠΛΗΡΩΜΗ 2ης ΔΟΣΗΣ ΓΙΑ ΒΣΣ


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ"
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ  Α΄  ΕΞΑΜΗΝΟΥ  2012
ΠΛΗΡΩΜΗ 2ης ΔΟΣΗΣ
Προκειμένου να γίνει η καταβολή της B΄ δόσης του Α΄ εξαμήνου του 2012 του προγράμματος  "Βοήθεια στο Σπίτι" παρακαλούνται όλοι οι φορείς  της Τοπικής Αυτοδιοίκησης να  προσκομίσουν τα ακόλουθα παραστατικά:
1. «Βεβαίωση Πληρωμής Μισθοδοσίας», πρότυπο της οποίας έχει αναρτηθεί και υπάρχει στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε., του πρώτου τριμήνου με τα αντίστοιχο παραστατικά, υπογεγραμμένο από τον προϊστάμενο των Οικονομικών Υπηρεσιών και τους υπεύθυνους των δομών,
2. Αντίγραφα των παραστατικών που αποδεικνύουν τις υπόλοιπες λειτουργικές δαπάνες για την υλοποίηση του προγράμματος(κόστος χρήσης οχημάτων και διοικητικό κόστος λειτουργίας).
3. Το αντίστοιχο παραστατικό παροχής υπηρεσιών του φορέα (Τιμολόγιο Παροχής Υπηρεσιών, ή Απόδειξη Παροχής Υπηρεσιών) προς την Ε.Ε.Τ.Α.Α., το οποίο θα συμπληρώνεται σύμφωνα με τις υποδείξεις  που ακολουθούν:
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ:
3Α. Τα στοιχεία της Ε.Ε.Τ.Α.Α. :
Επωνυμία : Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης Α.Ε.
Επάγγελμα : Σύμβουλοι φορέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης
Διεύθυνση : Μυλλέρου 73-77, 104 36 Αθήνα
Α.Φ.Μ.: 094149181   
Δ.Ο.Υ.: Φ.Α.Ε. Αθηνών
3Β. Στην αιτιολογία  πρέπει να αναφέρετε:  Β΄ Δόση (33.3%) του προγράμματος "Βοήθεια στο Σπίτι" Α΄ εξάμηνου 2012.
3Γ. Το ποσό που θα πρέπει να αναγράψετε  για την Β΄ Δόση (αριθμητικά και ολογράφως)  μπορείτε να το βρείτε αναρτημένο στην  ιστοσελίδα της  E.E.T.A.A.A  (www.eetaa.gr)   
3Δ. Σε περίπτωση που το παραστατικό ΔΕΝ είναι θεωρημένο, απαιτείται ΣΦΡΑΓΙΔΑΚΙ που να αναγράφει με βάση ποια ΠΟΛ είναι αθεώρητο.
3Ε. Το Παραστατικό θα πρέπει να αναφέρει αριθμό, ημερομηνία έκδοσης καθώς και την υπογραφή αυτού που το εκδίδει.
3ΣΤ. Το Παραστατικό θα πρέπει να φέρει την ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΥΚΡΙΝΩΣ και το ΑΦΜ.
Το παραστατικό παροχής υπηρεσιών (ΤΠΥ ή ΑΠΥ) θα πρέπει να αποσταλεί μόνον εάν και εφόσον η «Βεβαίωση Πληρωμής Μισθοδοσίας» με τα αντίστοιχο παραστατικά, καθώς και τα αντίγραφα των παραστατικών που αποδεικνύουν τις υπόλοιπες λειτουργικές δαπάνες, είναι πλήρη.
Όλα τα παραστατικά  θα πρέπει να αποσταλούν  στα κεντρικά γραφεία της  Ε.Ε.Τ.Α.Α (Μυλλέρου 73-77, 10436 Αθήνα,  υπ΄ όψιν κου Α.Χρυσοστομίδη,   3ος όροφος,  τηλ.  210-52.14.616 ή 210-52.14.600.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου